Ons bedrijf

Klik hier voor een groter fotoOns bedrijf werd in mei 1981 gestart door aankoop van het boerderijtje met koeienstallen. De koeienstallen werden omgebouwd tot paardenstallen. Na aanleg van de buitenbak kwam er al snel vraag naar rijlessen.

In de daarop volgende jaren zijn we ook gestart met de verkoop van ruitersportartikelen, huifkarverhuur, rondritten met door onszelf gebouwde Jan Pleziers en het verzorgen van dagprogramma's en middeleeuwse maaltijden die in de kelder van het Agnietenklooster gehouden werden.

Na de bouw van de manege in 1986 konden we al onze activiteiten onder eigen dak bundelen. Een jaar later werden ook de stallen uitgebreid. Door de aankoop van enkele rijtuigen waaronder de landauer konden wij onze activiteiten uitbreiden met het verzorgen van intochten, openingen en Klik hier voor een grotere foto trouwerijen.

In 1994 zijn we gestart met het organiseren van activiteiten voor kinderen. Hiervan wordt veelvuldig gebruik gemaakt. Om niet stil te blijven staan zijn we in het daarop volgende jaar gestart met Western-riding. 

Nu zijn we een bedrijf waar men niet alleen komt om even paard te rijden, maar ook om geheel verzorgde manegegerelateerde feesten te houden.

Tevens verzorgen wij onderstaande activiteiten ook op locatie
                         - ringsteken, 
                        
- boogschieten, 
                         - hoefijzer gooien, 
                         - lassowerpen, 
                         - buksschieten

                         - rondritten met  huifkarren, paardentrams en koetsen, 
                         - paardrijden.

 

 

 

Voor aanvullende informatie mail of bel naar:
Tel: 06 55 16 27 11
schurerreilman@telfort.nl